Hogy nagyot ne lehessen, kicsit ne legyen érdemes

Megmutatjuk, hogyan lehet lopni az Ön cégéből úgy, hogy az nem (vagy csak túl későn) derül ki. És megmondjuk Önnek azt is, hogyan szüntetheti meg ezeket a visszaélési lehetőségeket.

A vállalat működési folyamatait kifejezetten abból a szempontból világítjuk át, hogy a belső visszaélések megelőzését vagy idejekorán történő feltárását lehetővé tévő funkciók, eljárások, kontrollok mennyire jól működnek (vagy egyáltalán működnek-e) az egyes részlegek napi tevékenységeiben.

Az átvilágítás keretében több mint 40 tipikus belső visszaéléssel megvalósított kockázati esemény (pl. selejtezési visszaélés, fiktív vagy magasabb árú beszerzés stb.) bekövetkezésének lehetőségét vizsgáljuk.

Az egyes kockázati események lehetséges bekövetkezését több mint 50 különféle kontroll tevékenység létezésének és megfelelő működésének elemzése alapján adunk szakértői becslést.

A tulajdonosi szempontból nem tolerható, ésszereűn és költséghatékonyan csökkenthető visszaélési kockázatokra konkrét intézkedéseket tartalmazó akciótervet készítünk.

G-WSEYB2YJ8G